pacific 7 menu


CALIFORNIAN COBB SALAD (L,G)

Raikkaita salaatteja, Kyheröisen kananmuna, avocadoa, timjami tomaatteja, Peltolan Blue juustoa ja dijonvinegretteä. Lisäksi valintasi mukaan:

Pariloitu halloumi 7€/14€

Maalaiskana ”blackened” 8€/16€

Lohipastramilla 8€/16€

Sekoitus Suomalaisuutta ja Kalifornian keittiön parhaat antimet salaatin muodossa. Mukana lähes käsinvalitut Kyheröisen munat ja Peltolan juustot. Sopii erinomaisesti myös alkuruoaksi tai vaikka jaettavaksi!


PACIFIC 7-GOLDEN GATE SURFER´S SUPREME BURGER 21€ (L)

Kanniston leipomon sämpylä, 200g Rotukarjan pihvi, taleggiojuustoa, parmankinkkua, tryffelimajoneesi, talon ketsuppia. Tarjoillaan talon perunoiden ja aiolin kera.

Golden Gate- sillalta avautuu näkymä San Franciscon lahdelle ja vasemmalle jää mm.kuuluisa Alcatrazin täysistuntosali. Friscon Bay-Area on surffareiden ja vauhtilajiharrastajien suosiossa sekä suosittu rentoutumisalue myös vapaa-ajan ulkopuolella. Pacific7 Golden Gate Surfer´s Supreme Burger on kunnianosoitus Bay-Arean monipuoliselle ruokakulttuurille. Surf´s up & board´s against a water!


PACIFIC 7-HOLLYWOOD HILLSIDE HAMBURGER VOL.3 15€ (L)

Kanniston leipomon sämpylä, rotukarjan jauhelihapihvi, Wyke farmin cheddarjuustoa, sydänsalaattia, marinoitua punasipulia, talon ketsuppia sekä savu-jalapenomajoneesi ja pekonia. Tälläiseksi hampurilainen on alun perin luotu! Hampurilainen tarjoillaan talon perunoiden ja aiolin kera.Saatavilla kasvisversio paahdetulla Portobello-sienellä! Kysy myös vegaanista!

Hollywood Hillside on tunnettu entisten ja ei niin menestyneiden näyttelijöiden asuinpaikkana. Vaikka siellä ei elokuvia tehdäkään niin ruoka on sitäkin parempaa. Pacific 7 – Hollywood Hillside Hamburger antaa esimerkin siitä mitä hyvä ruoka tarkoittaa. Light´s – Camera - Enjoy!

ORANGE COUNTY´S FAMOUS CHEESE STEAK SANDWITCH   12€ (L)

Kanniston leipomon briossisämpylä, Black Angus-häränrinta, Dijon sinappimajoneesia, Provolone- cheddarjuustokastike, marinoitu punasipuli. Tarjoillaan bataatti ranskalaisten & aiolin kera.

Jos olet syntyperäinen O.Countye´s, tunnet sanonnan: ”What we don´t have in O.CYou don´t need!” - Anna sisäisen aurinkosi paistaa tämän avulla appelsiinilaakson tapaan. Tuleva klassikko ja lahja O.Countyltä meille!


ANAHEIM GARDEN EGGPLANT´S 15€  (M,G,Veg)

Maukasta munakoisoa, babaganoush ja rapeita munakoisosipsejä sekä seesamilla maustettuja vihreitä vihanneksia.

Tätä J.F. Kennedy söi aina vieraillessaan Kalifornian auringon alla. Marilynin kanssa tai ilman.


SIDEWINDERIT ELI LISUKKEET TÄYDENTÄMÄÄN ATERIAASI:  3€

Talon perunat & aioli (L)

Bataatti ranskalaiset & Aioli (M)

Kaikki dipit ja majoneesit ovat keittiömestarimme "Self made"- komponetteja. Käytämme aina myös kun on mahdollista "Local Dealers"- eli paikallisia pientoimittajia taataksemme teille ensiluokkaisen ja laatuisen makuelämyksen.Sweets

PACIFIC 7 XOXOXO 7€ (G,VL,)

Suklaakakkua, maapähkinämoussea ja vaniljajäätelöä. Huom! sis. pähkinää.

SWEET & SINFUL 12€ (G,VL)

Jälkiruokacombo kahdelle.

(Suosittelemme ja muistutamme että herrasmies kuittaa aina laskun)

UNCLE JAY´S PANNACOTTA 7€ (G,L)

Kaffirlime pannacotta, salmiakkijäätelö ja vadelmaa.

 

ICE-ICE BABY CREAM 4€

Valitsemasi pallo jäätelöä lisukkeineen.


(G= gluteeniton, VL= vähälaktoosinen, L= laktoositon, M= maidoton, Veg= vegaaninen.

Allergeeneistä voitte kysyä lisää henkilökunnalta.

Keittiö avoinna ma - to klo 21:00 asti.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 22:00 asti.

Sunnuntaisin klo 20.00 asti.


| JAA TÄMÄ |